0.00 0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

SVEŽE PRAŽENA PERSONALIZIRANA KAVA JE DARILO, KI GA BOSTE PODARILI S PONOSOM

Za vas bomo spražili le najboljša zrna kave, Specialty kavnega razreda, v vrečkah opremljenim z vašim logotipom in posvetilom namenjenim vašim poslovnim partnejem.

KAJ JE SPECIALTY KAVA

Specialty kava je opredeljena kot kava, ki doseže več kot 80 točk na 100-točkovni lestvici. Specialy kava zagotavlja najvišjo kakovost v celotnem procesu pridobivanja kave, njene prodaje, praženja in seveda tudi

Običajno se specilty kava goji na visokih nadmorskih višinah, z veliko skrbnosti in pozornosti kmeta. Od tam se proda za pošteno premijo trgovcem s kavo ali neposredno pražarnam.

Pražarji ustvarijo profile po meri za vsako kavo, s čimer izboljšajo in poudarijo njihove naravne arome in okuse. Baristi nato skrbno pridelano in praženo kavo uporabljajo za proizvodnjo kakovostnih pijač, pogosto z visoko natančnostjo in specializirano opremo.

INFORMATIVNI IZRAČUN

1
INFORMATIVNI IZRAČUN
2
VAŠI PODATKI

Količinski popust
Ob naročilu 150 vrečk: 5%
Ob naročilu 250 vrečk: 10%
Ob naročilu 350 vrečk: 15 %
Popust bo obračunan ob izdaji predračuna.

Cena izračunana s kalkulatorjem je informativna. Obvezujočo ponudbo pripravimo glede na aktualne razmere na trgu. Za točno ponudbo nas prosim kontaktirajte.

INFORMACIJE PODJETJA

KONTAKTNA OSEBA

NALOŽI LOGO OZIROMA NALEPKO

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

PREDNOSTI SODELOVANJA Z NAMI

1.

Unikatne mešanice

Sodelovali bomo z vami, da zagotovimo, da bo vaša kava dosegla vse prave note okusa – ne glede na to, ali vam bo všeč čokoladna, cvetlična ali sadna.
2.

Specialty kava

Specialty kava je izraz za najvišjo razpoložljivo kakovost kave, ki se običajno nanaša na celoten proces, od plantaže do skodelice vaše stranke.
3.

Lastna blagovna znamka

Namesto reklamiranja drugih blagovnih znamk, za vas unikatno mešanico kave zapakiramo pod vašo lastno blagovno znamko.
4.

Sanremo kavni aparat

Smo zastopniki vrhunskih kavnih aparatov San Remo. Sodelovanje z nami vam prinese možnost ugodnejše vrhunske kavne opreme za vaš obrat.
5.

Najhirejši servis

V primeru okvare kavnega aparata, vam ponujamo urgentni servis vse dni v letu. Naš serviser vam bo prihitel na pomoč v najkasneje 6ih urah.
6.

Izobraževanje vaših zaposlenih

Kavno izobraženo osebje je razlika med vami in vašo konkurenco. Ponujamo vam tečaj izobraževanja vašega strežnega osebja.
sodeluj z pražarno vrhunske kave

kdo smo

Damir Jusović - ustanovitelj, pražar

Strast in radovednost sta ga preko dobre hrane, vina, čokolade, čaja pripeljala do kave. Kave, ki ga je zasvojila. Zasvojila ga je z okusi, ki jih prej ni poznal. Kava je bila vseskozi tu, vendar je take ni poznal.

Odločil se je, da želi svoje znanje o kavi nadgraditi in vstopil v program za pridobitev Coffe Skills diplome. Program je sestavljen iz šestih različnih modulov: Uvod v kavo, ki je na voljo na eni ravni, in petih specialističnih modulov; veščine bariste, brewing, zelena kava, praženje in senzorične spretnosti. Po pridobitvi 100 točk v programu, je prejel Coffe Skills diplomo.

Spoznal je, da način praženja kave vpliva na celotno izkušnjo v skodelici, barvo aromo, vonj. Najpomembnejše pri praženju kave, razen kakovosti in poznavanje surovine, sta toplotna stabilnost stroja za praženje in poznavanje vseh parametrov praženja, ki vplivajo na okus praženega zrna.

Vsako surovo kavo je potrebno tretirati induvidualno, potrebno je poznati sorte kave, proces, gostoto, vlažnost. Naloga dobrega pražarja je, da z ustreznim profilom praženje iz kave razvije njene kvalitete in njen najvišji potencial.

Kontaktirajte nas

TEE 2 d.o.o.
Ljubljanska cesta 93,
1230 Domžale
Ident. št. za DDV: SI26996561
Matična številka: 8590885000
Name

Naši izdelki

Vsi produkti B2B ponudba Mnenja
Copyright © 2023 Vse pravice pridržane