pražarna dom kave logo

SVEŽE PRAŽENA PERSONALIZIRANA KAVA JE DARILO, KI GA BOSTE PODARILI S PONOSOM

Za vas bomo spražili le najboljša zrna kave, Specialty kavnega razreda, v vrečkah opremljenim z vašim logotipom in posvetilom namenjenim vašim poslovnim partnejem.
TE ZANIMA?

KAJ JE SPECIALTY KAVA

Specialty kava je opredeljena kot kava, ki doseže več kot 80 točk na 100-točkovni lestvici. Specialy kava zagotavlja najvišjo kakovost v celotnem procesu pridobivanja kave, njene prodaje, praženja in seveda tudi

Običajno se specilty kava goji na visokih nadmorskih višinah, z veliko skrbnosti in pozornosti kmeta. Od tam se proda za pošteno premijo trgovcem s kavo ali neposredno pražarnam.

Pražarji ustvarijo profile po meri za vsako kavo, s čimer izboljšajo in poudarijo njihove naravne arome in okuse. Baristi nato skrbno pridelano in praženo kavo uporabljajo za proizvodnjo kakovostnih pijač, pogosto z visoko natančnostjo in specializirano opremo.
TE ZANIMA?

INFORMATIVNI IZRAČUN

1
INFORMATIVNI IZRAČUN
2
VAŠI PODATKI

Količinski popust
Ob naročilu 500 kos. + / -5%
Ob naročilu 1000 kos. + / -10%
Ob naročilu 1500 kos. + / -15%
Ob naročilu 2000 kos. + / -20%
Popust bo obračunan ob izdaji predračuna.

INFORMACIJE PODJETJA

KONTAKTNA OSEBA

NALOŽI LOGO OZIROMA NALEPKO

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Kavo vam zmeljemo po vaši želji. Od granulacije za turško kavo pa vse do granulacije za cold brew.
Najprej se pogovorimo o vaših željah. Morda si želite le preprosto grafiko z vašim logotipom ali pa so vaše želje bolj specifične in želite bolj zahteveno grafično oblikovanje. Naši kreativni oblikovalci in strokovnjaki za embalažo vam bodo prisluhnili in vam pripravili embalažo, ki vam bo v ponos.
Minimalno naročilo ne obstaja.
Izberete lahko katero koli vrsto kave, ki vam je všeč, od izvora do certificiranja.
Vedno smo veseli vašega klica. Pokličite nas in nam povejte, kakšne so vaše želje in kako vam lahko pomagamo. Če niste prepričani katera kava bi bila najbolj ustrezna, vam z veseljem svetujemo.
Na voljo vam je širok izbor embalaže. Izbirate lahko med različnimi materiali, barvami in velikostmi - 150g, 250g in 1000g.
sodeluj z pražarno vrhunske kave

KDO SMO

Damir Jusović - ustanovitelj, pražar

Strast in radovednost sta ga preko dobre hrane, vina, čokolade, čaja pripeljala do kave. Kave, ki ga je zasvojila. Zasvojila ga je z okusi, ki jih prej ni poznal. Kava je bila vseskozi tu, vendar je take ni poznal.

Odločil se je, da želi svoje znanje o kavi nadgraditi in vstopil v program za pridobitev Coffe Skills diplome. Program je sestavljen iz šestih različnih modulov: Uvod v kavo, ki je na voljo na eni ravni, in petih specialističnih modulov; veščine bariste, brewing, zelena kava, praženje in senzorične spretnosti. Po pridobitvi 100 točk v programu, je prejel Coffe Skills diplomo.

Spoznal je, da način praženja kave vpliva na celotno izkušnjo v skodelici, barvo aromo, vonj. Najpomembnejše pri praženju kave, razen kakovosti in poznavanje surovine, sta toplotna stabilnost stroja za praženje in poznavanje vseh parametrov praženja, ki vplivajo na okus praženega zrna.

Vsako surovo kavo je potrebno tretirati induvidualno, potrebno je poznati sorte kave, proces, gostoto, vlažnost. Naloga dobrega pražarja je, da z ustreznim profilom praženje iz kave razvije njene kvalitete in njen najvišji potencial.
TE ZANIMA?